Haluamme olla edelläkävijä ilmastonmuutoksen torjunnassa digitaalisaation keinoin

Gofore Oyj

Ilmastopäästöjen vähennys 50% vuonna 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2021

Commitments

Tavoitteemme on olla scope 1 ja 2 :n osalta hiilineutraaleja vuonna 2021.

Olemme mukana Global Compact Climate Accelerator -ohjelmassa ja selvitämme mahdollisuutta sitoutua Science Based Targets -aloitteeseen.

Achievements

No achievements available for this year.

2020

Commitments

1) Sitoudumme vuosittaisten hiilidioksidipäästöjemme vähentämiseen seuraavasti:

Vuonna 2020 hiilijalanjälkemme hiilidioksidiekvivalenttitonneina laskettuna vähenee 50 % vuoden 2019 tasosta.

Vuonna 2021 olemme hiilineutraaleja.

Tavoitteeseen pyritään mahdollisuuksien mukaan päästöjä vähentämällä, loput luotettavan tahon kautta kompensoimalla.

2) Aloitamme yrityksessä kehityshankkeen, joka mahdollistaa kaikkien asiakasprojektiemme ilmastovaikutusten, sekä positiivisten, että negatiivisten, arvioinnin, tavoitteiden asettamisen ja mittaamisen.

Tulemme ottamaan ilmastovaikutukset esille keskusteluissa asiakkaiden kanssa. Lisäksi tulemme ylläpitämään yhteiskunnallista keskustelua sekä digitalisaation mukanaan tuomista tavoista mitata ja vähentää eri toimialojen ilmastokuormaa, että digitalisaation omasta suorasta hiilijalanjäljestä.

Achievements

1) Saavutimme tavoitteemme vähentää scope 1 ja 2 :n ilmastopäästöjämme 50% vuoden 2019 tasosta.

2) Käynnistimme Gofore Good Growth -menetelmäkehityksen, joka mahdollistaa kestävän kehityksen tavoitteiden mukaantuomisen kehityshankkeisiin ja -projekteihin.

Yrityksen kuvaus

Gofore Oyj on digitaalisen muutoksen asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä lähes 800 alan johtavaa asiantuntijaa, jotka ovat yrityksemme sydän, aivot ja kädet.

Tavoitteenamme on, että kaikella tekemisellämme on positiivinen vaikutus – oli kyse sitten johdon konsultoinnista, muotoilusta, koodauksesta tai testauksesta. Meillä tehdään töitä ihmisistä, ympäristöstä, yhteisöistä ja organisaatioista välittäen. Toimintaamme ohjaavat vahvat arvomme: olemme jokaiselle hyvä työpaikka, ja elämme asiakkaidemme onnistumisista.

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 78 milj. euroa. Gofore Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Tutustu meihin paremmin osoitteessa gofore.com.