Gofore Oyj

Gofore Oyj

Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla.

 

Gofore liittyi Helsingin Ilmastokumppaniksi 5.11.2020!

 

 

2020

Sitoumukset

1) Sitoudumme vuosittaisten hiilidioksidipäästöjemme vähentämiseen seuraavasti:

Vuonna 2020 hiilijalanjälkemme hiilidioksidiekvivalenttitonneina laskettuna vähenee 50 % vuoden 2019 tasosta
Vuonna 2021 olemme hiilineutraaleja

Tavoitteeseen pyritään mahdollisuuksien mukaan päästöjä vähentämällä, loput luotettavan tahon kautta kompensoimalla.

2) Aloitamme yrityksessä kehityshankkeen, joka mahdollistaa kaikkien asiakasprojektiemme ilmastovaikutusten, sekä positiivisten, että negatiivisten, arvioinnin, tavoitteiden asettamisen ja mittaamisen.

Tulemme ottamaan ilmastovaikutukset esille keskusteluissa asiakkaiden kanssa. Lisäksi tulemme ylläpitämään yhteiskunnallista keskustelua sekä digitalisaation mukanaan tuomista tavoista mitata ja vähentää eri toimialojen ilmastokuormaa, että digitalisaation omasta suorasta hiilijalanjäljestä.

Saavutukset

Raportointi keväällä 2021.

2019

Sitoumukset

Ei sitoumuksia saatavilla.

Saavutukset

Ei saavutuksia saatavilla.

Yrityksen kuvaus

Gofore Oyj on vuonna 2002 toimintansa aloittanut digitalisaation asiantuntijayritys. Tarjoamme uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla.

Kestävän kehityksen mukainen, vastuullinen liiketoiminta on ollut meille aina itsestäänselvä tapa toimia. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ymmärrystämme kestävän kehityksen tavoitteista ja siitä, miten niihin voidaan vaikuttaa digitalisaation keinoin. Erityisen suuria mahdollisuuksia ilmastonmuutoksen torjunnassa näemme kädenjälkemme puolella, eli siinä, miten pystymme tukemaan asiakkaitamme heidän omien ilmastotavoitteittensa saavuttamisessa. Tämän lisäksi kehitämme koko ajan omia toimintatapojamme ympäristöystävällisempään suuntaan.

Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Kehityksen suunnannäyttäjänä pysyminen vaatii nopeutta, uudistumis- ja kilpailukykyä. Tästä meillä on näyttöä jo 18 vuoden ajalta. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys sekä aito vuorovaikutus. Uskomme olevamme asiakkaillemme paras kumppani digitaalisen muutoksen tiellä. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Münchenissä ja Madridissa yli 500. Gofore valittiin Suomen parhaaksi ja Euroopan toiseksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa. Lisätietoa: www.gofore.com.