Tavoitteena positiiviset ympäristövaikutukset

Remeo Oy

Vuoden ilmastotekomme

Remeo Oy on ottanut käyttöön ajotapaseurantajärjestelmän, jonka avulla pyritään yhdessä kuljettajien kanssa saavuttamaan entistä taloudellisempi ajotapa. Tavoitteena on hakea merkittävää pudotusta polttoaineen kulutuksessa sekä kuljetuksista aiheutuvien CO2-päästöjen määrään. Taloudellisella ajotavalla on suora positiivinen vaikutus ympäristöön. Lisäksi kaluston käyttöikä kasvaa ja kalustokulut pienenevät. Kaikki tämä on yrityksemme vision mukaista kiertotalouden edistämistä.

2019

Sitoumukset

  • Kalustostamme 10 prosenttia kulkee uusiutuvilla polttoaineilla vuoteen 2025 mennessä.
  • Vähennämme sähkönkulutusta ja vaihdamme käsittelylaitostemme valonlähteet led-valoiksi vuoteen 2020 mennessä.
  • Kaikki kuljettajamme ovat käyneet taloudellisen ajon koulutuksen vuoden 2018 loppuun mennessä ja kaikki uudet kuljettajat koulutetaan taloudelliseen ajoon.

Saavutukset

  • 5,6 % kalustostamme kulkee uusiutuvilla polttoaineilla
  • Laitoksillemme on vaihdettu led-valot, pl. yhden laitoksen yksi halleista
  • Taloudellisen ajotavan koulutus sisältyy direktiivikoulutuksen. Koko kuljetuskalustoomme on asennettu vuoden 2019 aikana Mapon-ajotapaseurantamittarit, joiden avulla saamme kuljettajakohtaisen raportin taloudellisen ajotavan kehittymisestä. Tuloksia käydään läpi säännöllisesti esimiesten taholta kuljettajien kanssa.

Yrityksen kuvaus

Remeo Oy on suomalainen ympäristöhuoltoalan yritys. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme uusia kiertotalouden ratkaisuja, joilla eilisen roskat palautetaan hyötykäyttöön, huomisen raaka-aineiksi. Tekemistämme ohjaavat vastuullisuus, asiakaskeskeisyys, logistinen tehokkuus ja kannattavuus. Tavoitteenamme on edistää alalla terveitä liiketoiminnan muotoja ja kiertotalouteen pohjaavaa markkinataloutta.

Työllistämme noin 370 ammattilaista 13 paikkakunnalla ja seitsemässä kierrätys- ja hyötykäyttömateriaaleja käsittelevässä laitoksessa. Laitoksissamme kierrätetyt ja käsitellyt materiaalit toimitetaan tarkoituksenmukaiseen jatkokäsittelyyn tai jalostukseen teollisuuden raaka-aineeksi. remeo.fi

 

Remeo logo