Autamme asiakkaitamme tekemään resurssitehokkaita ja kestäviä valintoja

Ramboll Finland Oy

Vuoden ilmastotekomme

Parhaat ja vaikuttavimmat ilmastotekomme liittyvät asiakkaillemme tarjoamiin ratkaisuihin, joiden avulla asiakkaat voivat tehdä resurssitehokkaita ja kestäviä valintoja. Ajankohtaisia esimerkkiprojekteja viime vuodelta ovat muun muassa:

  • Hiilineutraalin Malmin lentokentän alueen energiaselvitys (Helsingin kaupunki)
  • Kuopion ilmastopoliittinen ohjelma sekä hiilitase- ja päästövähennysselvitys (Kuopion kaupunki)
  • Tourujoen kunnostus yleis- ja rakennussuunnittelu (Jyväskylän kaupunki)

2019

Sitoumukset

  • Suunnittelemme ja rakennutamme uuden energiatehokkaan toimistotilan 2019 mennessä, ja toteutamme Green Officen pääkaupunkiseudulla.
  • Teemme sopimuksen vihreän sähkön ostamisesta omiin sähkösopimuksiimme valtakunnallisesti, jolloin tämän sähkön CO2-päästöt ovat nolla.
  • Tarjoamme yrityksille ja julkishallinnolle konsultointia, suunnittelua ja ratkaisuja, joiden avulla asiakkaat voivat tehdä resurssitehokkaita ja kestäviä valintoja.

Saavutukset

Yrityksen kuvaus

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 16 500 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 500 asiantuntijan voimin.

Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

Ramboll logo