FCG Finnish Consulting Group Oy

FCG Finnish Consulting Group Oy

Luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla.

 

FCG liittyi Helsingin Ilmastokumppaniksi 5.11.2020!

 

 

 

 

2020

Sitoumukset

  • Tavoitteemme on pienentää Suomen toimintojemme työntekijäkohtaista hiilijalanjälkeä vuoden 2019 tasoon verrattuna 40 %:lla vuoteen 2025 mennessä. Kohdennamme toimenpiteet mm. matkustamiseen ja energiankulutukseen.
  • Olemme aktiivisesti mukana luomassa kestävämpää tulevaisuutta asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle. Tarjoamme konsultointia ja ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaitamme ympäristötavoitteidensa saavuttamisessa sekä kehitämme jatkuvasti mm. ilmastonmuutoksen hillintää ja kiertotaloutta tukevia palvelujamme.

Saavutukset

Raportointi keväällä 2021.

2019

Sitoumukset

Ei sitoumuksia saatavilla.

Saavutukset

Ei saavutuksia saatavilla.

Yrityksen kuvaus

Me FCG:llä luomme sujuvaa, turvallista ja tasavertaista arkea Suomessa ja maailmalla. Olemme kuntien, yritysten ja yhteisöjen kumppani monialaisessa yhdyskuntasuunnittelussa, osaamisen kehittämisessä, hyvän hallinnon edistämisessä ja ohjelmistokehityksessä.

Työskentelemme kansainvälisten rahoituslaitosten ja ministeriöiden kanssa edistääksemme parempaa elämää myös kehittyvissä maissa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja aluetoimistoverkostomme kattaa koko Suomen. Maailmalla meillä on toimistot Aasiassa, Oseaniassa, Euroopassa ja Afrikassa.

fcg-logo