Sodexo Oy

Sodexo Oy

Sodexolle vastuullisuus tarkoittaa jatkuvaa pyrkimystä tehdä asiat entistä paremmin, turvallisemmin, terveellisemmin ja ympäristöystävällisemmin.

 

Sodexo liittyi Helsingin Ilmastokumppaniksi 5.11.2020!

2020

Sitoumukset

  1. Sodexo Oy sitoutuu puolittamaan ruokahävikkinsä Suomessa vuoteen 2025 mennessä.
  2. Sodexo Oy sitoutuu nostamaan ympäristötietoisuutta organisaatiossaan kouluttamalla henkilöstöään.

Saavutukset

Raportointi keväällä 2021.

2019

Sitoumukset

Ei sitoumuksia saatavilla.

Saavutukset

Ei saavutuksia saatavilla.

Yrityksen kuvaus

Sodexolle vastuullisuus tarkoittaa jatkuvaa pyrkimystä tehdä asiat entistä paremmin, turvallisemmin, terveellisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Se on myös halua toimia yhteiskunnallisena esimerkkinä. Kaiken, mitä teemme, pitäisi tähdätä parempaan huomiseen. Haluamme, että tulevaisuus on parempi työntekijöillemme, asiakkaillemme ja yhteisöille, mutta myös ympäristölle ja luonnonvaroille, joista me kaikki olemme riippuvaisia.

Better Tomorrow 2025 -yhteiskuntavastuuohjelmamme suuntaa toimintaamme ja auttaa meitä pureutumaan tärkeisiin asioihin: niihin, jotka vaikuttavat meihin sekä niihin, joihin me itse puolestamme voimme vaikuttaa.

Sodexo on maailman johtava elämänlaatua parantavien palvelujen tuottaja. Nämä palvelut kohentavat asiakkaidemme tehokkuutta niin yksilön kuin organisaationkin tasolla. Sodexo toimii 64 maassa ja palvelee päivittäin yli 100 miljoonaa asiakasta 420 000 työntekijän voimin tarjoamalla ainutlaatuisen yhdistelmän asiakkaan tiloissa toteutettavia ruoka- ja tilapalveluja.

Lue lisää: fi.sodexo.com