Finlandia-talo Oy

Finlandia-talo Oy

Finlandia-talo Oy on kokouksien ja kongressien keskus, joka mahdollistaa kohtaamisia aamusta yöhön.

 

Finlanfia-talo liittyi Helsingin Ilmastokumppaniksi 5.11.2020!

2020

Sitoumukset

Finlandia-talo on asettanut sitovat tavoitteet:

  • JÄTEHUOLTO: tavoitteena on energiajätteen määrän vähentäminen 8 % vuoteen 2022 mennessä (vertailuvuosi 2018)
  • HANKINNAT: siivoustoiminnassa ja kiinteistöhuollossa noudatetaan kestävän kehityksen toimintalinjoja ja siivouksessa käytetään pääosin ympäristömerkittyjä puhdistusaineita
  • KIERTOTALOUS: Finlandia-ravintola on mukana Ekocentrian Portaat luomuun -ohjelmassa tasolla viisi (5) ja tavoitteena on käytössä olevien luomu- ja lähituottajien raaka-aineiden määrän kasvattaminen ravintolapalveluissa.

Saavutukset

Raportointi keväällä 2021.

2019

Sitoumukset

Ei sitoumuksia saatavilla.

Saavutukset

Ei saavutuksia saatavilla.

Yrityksen kuvaus

Finlandia-talo Oy on kokouksien ja kongressien keskus, joka mahdollistaa kohtaamisia aamusta yöhön. Toteutamme tapahtumat ammattitaitoisesti ja sydämellä. Viime vuonna Finlandia-talossa järjestettiin 50 kansainvälistä kongressia tai kokousta sekä yli 70 EU-puheenjohtajakauden kokousta. Niihin osallistui yli 35 000 kansainvälistä vierasta. Määrä on suurempi kuin koskaan aiemmin.

Lisäksi talossa järjestettiin yli 650 juhlaa, seminaaria ja muuta tapahtumaa, joihin saavuttiin niin Suomesta kuin ulkomailta. Kokonaiskävijämäärä oli 225 000. Meidät on valittu maailman parhaaksi tapahtumataloksi vuonna 2018. Tahdomme toimia ympäristöä kunnioittaen ottaen yhteiskuntavastuun ja kestävän kehityksen huomioon kaikessa toiminnassamme.