Toimialan johtava ilmastoagenda – tavoitteena hiilineutraalius vuonna 2025

Accenture

Vuoden ilmastotekomme

Tunnustuksena kunnianhimoisista ilmastotoimista ja läpinäkyvyydestä Accenture saavutti A-luokituksen ja oli mukana arvostetulla CDP:n “Climate Change A List” -listalla. Vain 179 yritystä – 8 400 tietonsa raportoineen yrityksen joukosta – pääsivät mukaan listalle.

Tämän lisäksi saavutimme paikalliset ilmastotavoitteemme –  etuajassa. Aloitimme myös kertakäyttömuoveista luopumisen ja järjestimme mm. Ympäristöviikko-kampanjan kesäkuussa 2019, jonka teemana oli kestävät ruokavalinnat. Työntekijät tutustuivat aiheeseen mm. vegaanisen kokkauskurssin avulla. Osallistuimme myös työmatkapyöräilyyn kannustavaan Ketjureaktio-kampanjaan.

2019

Sitoumukset

  • Olemme sitoutuneet vähentämään hiilidioksidipäästöjämme keskimäärin 2 tonnia per työntekijä eli yli 50 % vuoteen 2020 mennessä (vertailukohtana vuosi 2007).
  • Vuoteen 2021 mennessä käytämme kaikissa Accenture Suomen toimistoissa vain 100 % uusiutuvaa energiaa.

Saavutukset

Olemme saavuttaneet molemmat tavoitteemme täysimääräisesti.

Yrityksen kuvaus

Accenture on maailmanlaajuisesti toimiva asiantuntijayritys, jonka vahvuuksia ovat digitaalisuus, pilvipalvelut sekä kyberturva. Meillä on vahva osaaminen ja kokemus yli 40 toimialalta. Toimialakohtaiset palvelumme kattavat strategisen muutoksen, konsultoinnin, teknologian, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen sekä prosessiulkoistuksen.

Maailman laajin palvelukeskusten verkosto tukee paikallisia asiakkaitamme. Accenturen 506 000 ammattilaista palvelevat asiakkaita yli 120 maassa yhdistäen teknologian mahdollisuudet sekä ihmisten luovan osaamisen. Suomessa Accenture on toiminut vuodesta 1989 ja työntekijöitä on nyt noin 1 000 Helsingissä ja Tampereella.

Tuotamme muutoksesta arvoa kaikille sidosryhmillemme sekä yhteiskunnalle. Lue lisää: www.accenture.fi

Accenture logo