Helsingin kaupunki haluaa olla hiilineutraali vuonna 2035. Yhtenä keinona leikata hiilipäästöjä kaupunki on keväällä 2021 startannut energiarenessanssin. Energiarenessanssi on toimintamalli, jonka avulla kaupunki pyrkii vauhdittamaan yksityisesti omistettujen asuinkerrostalojen energiaremontteja. Toimintamallin ytimessä on taloyhtiöihin jalkautuva tiimi, joka neuvoo ja auttaa taloyhtiöitä energiaremonttien läpiviennissä.

Osana neuvontaa kaupunki on keräämässä listaa energiaremontteihin liittyvien palvelujen tarjoajista. Listalle voivat ilmoittautua kaikki kyseessä olevalla sektorilla palveluita tarjoavat yritykset ja sen on tarkoitus helpottaa taloyhtiöitä palveluntarjoajien valinnassa ja kilpailuttamisessa.

Helsingin kaupunki järjestää kaikille energiapalveluiden tarjoajille avoimen infotilaisuuden Energiarenessanssi-toimintamallista tiistaina 15.6.2021 klo 9.00-10.30. Tilaisuus järjestetään Teams-alustalla ja tilaisuuteen voi liittyä alla olevasta linkistä. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. 

Energiarenessanssi-toimintamallia esittelevät ja kysymyksiin vastaavat Hiilineutraali Helsinki -projektijohtaja Kaisa-Reeta Koskinen ja Energiarenessanssi-tiimin tiimipäällikkö Aleksi Heikkilä. Tervetuloa!

Osallistumislinkki: Energiarenessanssi-toimintamallin infotilaisuus 15.6.2021

Viimeisimmät artikkelit