Ota yhteyttä energia-asiantuntijaan

Rakennusvalvonnassa työskentelevä energianeuvontatiimi.

Helsingin kaupungin energia-asiantuntijat tarjoavat riippumatonta neuvontaa taloyhtiöille, jotka ovat kiinnostuneita selvittämään, miten taloyhtiössä voidaan parantaa energiatehokkuutta ja toteuttaa taloudellisesti kannattava energiaremontti.

Ota yhteyttä kaupungin energia-asiantuntijoihin lomakkeen kautta.

Kaupungin neuvonta on ilmaista ja puolueetonta, ja se on tarkoitettu helsinkiläisille taloyhtiöille. Helsinkiläiset pientalojen asukkaat voivat puolestaan ottaa yhteyttä HSY:n energianeuvontaan.

Neuvontaa saa remontin kaikissa vaiheissa ideasta toteutukseen. Energia-asiantuntijan voi esimerkiksi pyytää hallituksen kokoukseen tai yhtiökokoukseen. Asiantuntijat voivat myös perehdyttää taloyhtiötä erilaisiin energiaremonttivaihtoehtoihin tai kertoa toisten taloyhtiöiden onnistuneista esimerkeistä.

Energiaremontti ei siis kaadu puolueettoman tuen tai neuvonnan puutteeseen!

Energiakartoitusten ja -remonttien varsinaisesta tilaamisesta, toteuttamisesta ja maksamisesta vastaavat taloyhtiöt itse.

Näissä neuvomme ja autamme taloyhtiöitä:

  • Alkuun pääseminen ja sopivien energiakartoitusten tilaaminen
  • Taloyhtiön saamien energiakartoitus- ja -urakkatarjousten arviointi
  • Sähköautojen latauspisteiden rakentaminen
  • Taloudellisten avustusten hakeminen ARA:sta.

Neuvonnasta vastaa Taloyhtiöiden energianeuvonta -tiimi. Saat tiimiltä nopeimmin apua, kun otat yhteyttä lomakkeen kautta. Tavoitat tiimin lisäksi sähköpostitse osoitteella energiaremontti@hel.fi.

Voit myös soittaa energia-asioissa asiantuntijoillemme: Samuli Kyrö puh. 040 631 6043, Annamaria Tielinen puh. 040 643 0635 tai Eetu Karlstedt puh. 040 541 4091.

Tiimipäällikkönä toimii Aleksi Heikkilä, puh. 040 540 3642.

PS. Tietoa ja vinkkejä taloyhtiöiden energia-asioista saat myös tilaamalla Helsingin ja HSY:n yhteisen ”Energianeuvontaa taloyhtiöille” -uutiskirjeen HSY:n sivuilta.

Energiaremontti - mitä, miksi, miten?

Tee ehdotus taloyhtiöllesi!

Tietoa taloyhtiön hallitukselle

Aineistoja energiaremonttiin